Livrare

Livrarea mărfurilor comandate la noi se efectuează prin serviciul de curierat rapid și marfa va ajunge la dvs. în cel mai scurt timp posibil. Pentru toate produsele aflate în stoc, termenul de livrare este de 24-48 de ore de la data plasării comenzii, cu condiția ca o comandă să fie făcută până la ora 15:00.

 

Plasare comandă

Livrare

 

Luni–Vineri (comandă plasată pana în ora 12:00)

ziua următoare (24h)

  Luni–Vineri (comandă plasată după ora 12:00)

1-2 zile (48h)

  Vineri, după ora 12:00 și weekend

Luni

Termenul de livrare este orientativ și depinde de firma de curierat, nu de voința noastră, deci în perioadele aglomerate termenul de livrare poate crește.

Pentru comenzile cu valoarea totală mai mare de 299 Lei livrarea se face în mod gratuit oriunde în țară indiferent de localitate, in aria de acoperire a curierului.

Pentru comenzile care sunt în afara ariei de livrare a curierului și dispun de un cost suplimentar de livrare, produsele vor fi livrate dupa ce un operator ghemotoc.ro va lua legatura cu clientul, iar acesta din urmă ia la cunoștință costul transportului și confirmă achitarea diferenței acestuia.

Exemplu: Comanda minim 299 lei – transport gratuit

                 Comandă minim 299 lei (înafara ariei curierului x km) – se va achita doar valoarea diferenței

Pentru comenzile mai mici de 299 lei, costul livrării (în aria curierului) este de 19 Lei

Toate mențiunile cu privire la livrare, la integritatea coletului și a conținutului său trebuie făcute în momentul livrării pe AWB sau se întocmește proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului. Oricare alte reclamații ulterioare cu privire la aceste aspecte nu vor fi luate în considerare

Livrarea produselor se face de luni pana vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare legală, între orele 09:00-17:00 la adresa indicată de client ca adresă de livrare în momentul efectuării comenzii. În cazul în care adresa este greșită, clientul va suporta costul transportului dus-întors.

Dacă ați făcut plata produsului prin card bancar sau transfer bancar, atunci prețul transportului este inclus în costul comenzii. În acest caz nu trebuie să achitați la curier taxa de livrare. Dacă la comandarea produselor ați optat pentru plata în sistem Ramburs, atunci la primirea comenzii va trebui să achitați la transportator costul produsului achiziționat, cât și costul livrării lui. 

Răspunderea pentru deteriorarea produsului în timpul livrării, revine firmelor de curierat conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în termen de 24 ore de la primirea coletului.

Pentru problemele legate de livrare, contactați-ne la numărul sau pe pagina de contact.

Stimați clienți,

Deoarece în perioada actuală, din cauza pandemiei de COVID 19 și a instaurării stării de urgență, majoritatea business-urilor s-au mutat în mediul online, capacitatea curierilor este uneori depășită, de aici și eventualele întarzieri în ridicarea și livrarea coletelor.

Vă rugăm să dați dovadă de înțelegere în fața unei situații dificile

.
Vă mulțumim pentru înțelegere!