Conform Ordonanței Guvernamentale nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta consumatorul are dreptul sa notifice în scris că renunță la cumpărare, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Înainte de a restitui un produs, vă rugăm sa ne contactați prin e-mail sau telefon, specificând numărul comenzii dvs. și motivele pentru care doriți să restituiți produsele.

Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original, fără urme de deteriorare sau uzură. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.

Cheltuielile de expediție vor fi suportate de consumator. Returnarea banilor pentru produsele returnate prin curierat se va face doar după primirea și verificarea coletului de la dvs. Banii vă vor fi returnați în termen de 14 zile potrivit legislației în vigoare.