Masuta Interactiva Play Table Abero Roz

117,00 RON

Măsuță interactivă cu centru de activități cu forme și jucării, realizată din plastic stabil, viu colorat și realizat din materiale non-toxice pentru copiii de peste 9 luni.

Cantitate
 

 

 

Dacă sunteți în căutarea unei jucării educative de înaltă calitate pentru un bebeluș, atunci  cu siguranță această măsuță cu diferite activități este alegerea potrivită.

Jucăria este fabricată din materiale de calitate și este absolut sigură pentru sănătatea copiilor. Jucăria funcționează cu  2 baterii „AAA” de 1.5V (neincluse), panoul muzical este cu  lumina și efecte sonore, ceea ce face jocul interesant și informativ. Acest panou contribuie la dezvoltarea atenției, a imaginației, a motricității fine a degetelor, a auzului muzical, a percepției culorii și a altor abilități utile.

 

Panoul are o serie de funcții de dezvoltare , și anume:

 

Sortatore - în panou, se găsesc găuri realizate sub formă de floare, în care trebuie să introduceți o figură cu formă corespunzătoare și să o împingeți. Alegând cifrele pentru găuri, copilul studiază formele și culorile, învață să analizeze și să compare. Cu o selecție potrivită de figuri - floarea este evidențiată și scoate sunete amuzante.

De asemenea, copilul trebuie să plaseze figurile pe masă în sine, așezându-le în formă de piedestale corespunzătoare. Figurile de sortare și piedestalele sunt  numerotate de la 1 la 5.

 

Elemente în mișcare - pe suprafața de joc există elemente în mișcare: o buburuză,   care poate fi deplasată înainte și înapoi, angrenaje rotative; o piramidă de 5 matrițe strălucitoare. Piramidă în curs de dezvoltare antrenează gândirea logică, abilitățile combinatorii și, de asemenea, dezvoltă abilitățile creative și activitatea cognitivă a copilului.

 

Culori disponibile: roz cu alb, albastru cu alb.

 

Dimensiunea produsului / dimensiunile (L × L × H): 48 × 48 × 50 cm

Dimensiunea pachetului: 52 × 13 × 41 cm

 

Vârsta: de la 9 LUNI

 

CCJ113

Caracteristici generale

  • Sex: Fetite
  • Vârsta: 6-12 luni

12 alte produse în aceeași categorie: