https://mtcroyal.ro//images/thumbnails/450/450/detailed/13/407-Z-1.jpg

Aspirator Nazal Electric 407

134,00 RON

Aspiratorul este destinat bebelusilor si copilasilor. Are o putere de aspiratie puternica, dar sigura, pentru indepartarea secretiei nazale, astfel incat copilul tau sa poata respira mai liber si mai usor

Cantitate
 

 

 

Aspiratorul este destinat bebelusilor si copilasilor  Are o putere de aspiratie puternica, dar sigura, pentru indepartarea secretiei nazale, astfel incat copilul tau sa poata respira mai liber si mai usor. Aspiratorul cu baterie este cel mai eficient pentru a curata nasul infundat al bebelusului, fara a irita mucoasa nazala. Functioneaza silentios, astfel incat sa poata fi folosit chiar si atunci cand copilul doarme, fara sa fie nevoit sa-l trezeasca pe cel mic. Pentru a va face sarcina mai usoara, puteti distrage bebelusul cantand o melodie linistitoare. Forma sa ergonomica si constructia usoara face aspiratorul usor de utilizat in timpul calatoriei.
Dispune de doua moduri de operare:Mod manual: in timpul utilizarii, utilizati intotdeauna butonul pentru modul manual. Dupa eliberarea butonului, se va opri. Exista un nivel de putere in modul manual.
Mod automat: Exista trei niveluri de putere la aspiratie. Pentru a selecta un alt nivel, apasati butonul.
*usor de folosit
*Usor de curatat
*2 varfuri de silicon moale de dimensiuni diferite
*eficient 3 puncte de aspirare
*puternic dar sigur
*melodii linistitoare
*usor si silentios
*alimentat de 2 x 1,5V baterii AA

407

Caracteristici generale

  • Sex: Unisex
  • Vârsta: 0+

12 alte produse în aceeași categorie: